Hadoks Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbericht woensdag 9 juni
Rectificatie nieuwsbericht vrijdag 4 juni
In het vorige nieuwsbericht lieten wij u weten dat u als huisarts verantwoordelijk bent voor het bij het RIVM registreren van de COVID-19-vaccinaties die door Hadoks zijn gegeven. Tot onze grote schrik zijn wij erachter gekomen dat de Topicus registraties met informatie over de vaccinaties van uw patiënten in WLZ en VG-instellingen niet waren aangekomen bij de huisartsenpraktijken. Na twee dagen hard werken, is gelukkig inmiddels de oorzaak gevonden en kunt u voor het einde van deze week alle berichten verwachten in uw postvak.
 
U moet hierbij weten dat wij van de instellingen alle gegevens aangeleverd hebben gekregen. Dit zijn ook de gegevens die wij moesten gebruiken voor registratie in Topicus. Hierbij ontbraken helaas nogal eens gegevens, waaronder het geslacht van de patiënt. Dit hebben wij al zo veel als mogelijk aangepast, door op locatie alles in orde te maken.

Mocht u een bericht krijgen van een patiënt die u niet kunt matchen, laat het ons dan weten via VET@hadoks.nl.
 
Voor de duidelijkheid nogmaals de wijze van registratie
  • Patiënt is geprikt door verpleeghuisarts: verpleeghuisarts registreert.
  • Patiënt is geprikt door Hadoks: eigen huisarts registreert nav waarneembericht.
  • Patiënt is geprikt door Hadoks uit spillage: Hadoks registreert.
  
Gezocht: invulling COVID-weekend dienst as zaterdag en zondag 12 & 13 juni
Afgelopen weekend is gebleken dat het nog nodig is om één extra dokter overdag in te roosteren op de COVID-post. Voor aankomende zaterdag en zondag zijn wij voor overdag nog op zoek naar een huisarts die deze dienst kan invullen.

Wij zijn blij met elk aanbod, en flexibiliteit in tijden is mogelijk. Stuur bij beschikbaarheid een mail naar jkant@hadoks.nl.