Hadoks Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbericht vrijdag 19 maart 
Eén jaar COVID-HAP
Het is vandaag precies één jaar geleden dat onze huisartsenpost in het HagaZiekenhuis de COVID-HAP werd. Een jaar waarin veel gebeurd is. Lees via onderstaande link onze terugblik op het afgelopen jaar. 
Lees meer
Aanleveren informatie mbt tweede ronde vaccinaties WLZ en VG instellingen
Voor zover wij nu kunnen voorzien zullen wij in de week van 6 april starten met de tweede vaccinatieronde door mobiele teams voor patiënten in WLZ- en VG instellingen.
Voor de eerste ronde hebben wij u gevraagd contra-indicaties en antistolling per patiënt aan te leveren. Voor deze tweede ronde willen wij u vragen ons alleen te informeren als er zaken zijn veranderd waar wij rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan het starten van antistolling in de afgelopen weken. U kunt deze informatie aanleveren via ons beveiligde zorgmail adres: hadoksalgemeen@zorgmail.nl
Informeren vaccinatie door GGD
Deze week is de GGD gestart met het informeren van huisartsen nadat zij een patiënt hebben gevaccineerd. Later zal dit ook met terugwerkende kracht plaats gaan vinden. Meer informatie vind u in deze folder.
Informeren over vaccinatie door VVT instelling
Een aantal VVT-organisaties (Verpleeg-, Verzorgingshuis en Thuiszorg) heeft de Moderna-vaccinatie voor patiënten die onder de huisarts vallen voor Hadoks uitgevoerd. U ontvangt bericht van de VVT-instelling over de vaccinatie van uw patiënten NA de 2e vaccinatie medio april. In dit bericht zijn de batchnummers van het vaccin opgenomen en eventuele bijzonderheden. Berichtgeving naar RIVM verzorgt de VVT-instelling. Het bericht is dus alleen bedoeld voor verwerking in uw eigen dossier.
Stoppen COVID dag-HAP
Zoals ook in de vorige nieuwsbrief al vermeld, zal de COVID-HAP overdag, bij uitblijven van een code zwart-scenario, uiterlijk per 1 mei a.s. en mogelijk al half april, stoppen op maandag tot en met vrijdag. Zorg dus dat u in de dagpraktijk hier rekening mee houdt zodat u op een veilige manier eventuele COVID-verdachte patiënten kunt beoordelen. Tips vindt u hier
 
Wij zullen u minimaal twee weken van tevoren informeren over de definitieve sluitingsdatum. Op dit moment zal dit vooral afhangen van een eventuele toename van het aantal besmettingen.