Hadoks Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbericht maandag 8 maart
We zijn gestart!
Vandaag zijn we begonnen met het vaccineren van ouderen en mensen met een verstandelijke beperking die in een instelling of een kleinschalige woonvorm wonen. Mevrouw Boot, bewoner van Stichting zorggroep Oldael, was vanochtend de eerste die gevaccineerd werd. “Ik ben ongelooflijk blij dat ik de vaccinatie heb gekregen, ik heb hier erg naar uitgekeken. Nu kan ik eindelijk weer mijn kinderen bezoeken.” 

We zijn blij dat we de komende dagen deze kwetsbare doelgroep kunnen vaccineren. Lees hier meer. 
Verstrekken informatie mbt vaccinaties WLZ- en VG instanties
Nog niet voor alle te vaccineren patiënten zijn de contra-indicaties en antistolling doorgegeven. Het kan dus zijn dat wij u een deze dagen bellen met vragen hierover. Het verzoek is om deze vragen direct op te pakken. Wanneer de gegevens niet compleet zijn kunnen wij de patiënt niet vaccineren. Alvast bedankt voor uw medewerking. 
Informeren RIVM
Huisartsen worden geacht het RIVM in te lichten over de vaccinatie van hun patiënten. Hoe u dit kunt doen is per HIS anders ingeregeld. We verzoeken u dan ook om hiervoor contact op te nemen met uw eigen HIS-leverancier voor exacte instructies.
Vaccinatie medewerkers huisartsenpraktijk
De vaccinatie van medewerkers in de huisartsenpraktijk gaat via de GGD lopen. U dient wel zelf uw personeel uit te nodigen. Meer informatie hierover vindt u hier.
Vaccinatie 75-80 jaar gestart
De vaccinaties van de leeftijdsgroep 75 tot 80 jaar zijn gestart. Patiënten uit deze doelgroep kunnen direct een afspraak maken via de GGD afsprakenlijn op 0800-7070, ook als zij de uitnodiging nog niet hebben ontvangen.