Hadoks Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbericht dinsdag 26 januari
Vaccinatie huisartsen en medewerkers
Door een fantastische organisatie vanuit het HagaZiekenhuis en de LHV is het gelukt om in twee dagen tijd zo goed als alle huisartsen en medewerkers van de huisartsenpost te vaccineren. De medewerkers van het HagaZiekenhuis zullen ook zorg dragen voor de registratie van de vaccinatiegegevens. Informatie over de tweede prik ontvangt u zo snel als mogelijk. Heeft u door omstandigheden de vaccinatie misgelopen en zou u deze nog wel willen krijgen, stuur dan een mail naar corona@hadoks.nl

Verzamelen gegevens niet-mobile thuiswonende 90-plussers
Patiënten ouder dan 90 jaar, die niet in een WLZ instelling verblijven en die niet in staat zijn naar het ADO stadion te gaan, zullen in de toekomst aan huis geprikt worden. Op dit moment is nog onduidelijk wanneer dit zal gebeuren en of dat door de eigen huisarts of de HAP zal gebeuren. Om maximaal voorbereid te zijn op het moment dat hier duidelijkheid in is, willen wij u vragen om alvast een document klaar te hebben met de gegevens van deze groep ouderen.  Wij zullen u in de toekomst mogelijk vragen om dit op korte termijn aan te leveren.
Vaccineren leeftijdsgroep 85-90 jaar
Huisartsen zullen geen actieve rol spelen in het oproepen van de 85-90 jarige patiënten.
U hoeft voor deze groep dus geen uitnodigingen te versturen.
Vergoeding vaccinatie werkzaamheden
Er is geen speciaal tarief of een vergoeding voor de werkzaamheden die u op dit moment uitvoert met betrekking tot de vaccinaties. Vanuit de LHV hebben wij het advies gekregen om als praktijkhouder de tijdsinvestering en kosten die u maakt bij te houden.
Thuisarts.nl
Via thuisarts.nl is inmiddels de informatiebrief “ Ik denk er over om prikken tegen corona te halen” beschikbaar. U kunt patiënten die twijfelen hier op wijzen. De link naar de brief vindt u hier.