Online lezen  |  Afmelden
2 maart 2020
Informatie coronavirus (COVID-19) voor huisartsen
Door de dreigende verspreiding van het coronavirus informeren wij u dat wij ons strikt houden aan het protocol en de casusdefinitie van het RIVM. U en wij worden daarvan door de GGD adequaat en regelmatig op de hoogte gehouden. Voor meer informatie adviseren wij u naar de website van het RIVM te gaan.

Waar wij u mogelijk mee kunnen helpen:

Vooroverleg Hadoks crisisteam/HaROP 

Op dit moment is er in onze regio nog geen sprake van een crisis. Toch is het Hadoks crisisteam in het kader van het HaROP, bijeengeroepen om plannen te ontwikkelen mocht de huidige situatie tot een uitbraak in onze regio leiden en er een echte crisis ontstaat. Wij houden u hierover op de hoogte via de mail maar ook via de HaROP App. Heeft u deze nog niet geïnstalleerd? Doe dit dan nu. U heeft hiervoor een inlog nodig. Heeft u deze niet, mail dan naar harop@hadoks.nlHuisartsen van Arts en Zorg verwijzen wij naar de eigen coördinator Pieter Kersemakers.

In risicogebied geweest en Hadoks dienst?         
Tenslotte vragen wij u vriendelijk om uw dienst bij Hadoks Acute Zorg voor de komende 14 dagen te ruilen als u de afgelopen 14 dagen in één van de door het RIVM aangegeven endemische gebieden bent geweest. Dit doen wij om onze eigen medewerkers te beschermen en de continuïteit van zorg te kunnen garanderen. Wij danken u voor uw begrip.

Bovengenoemde informatie vindt u ook op iSmash.